Welkom..

..bij rijschool-beheer.nl, de plek wanneer u op zoek bent naar een simpele en efficiënte manier om uw rijschool te beheren!

Met de webapplicatie van rijschool-beheer kunt u online uw administratie bijhouden, zodat u altijd waar en wanneer u maar wilt bij uw administratie kan.

De applicatie bestaat uit twee onderdelen: het basispakket, met alle basisfunctionaliteiten die u nodig heeft om uw administratie te regelen, en de (optionele) leerlingenportal waarmee u leerlingen onder andere de mogelijkheid geeft om zelf lessen in te plannen en hun leshistorie in te zien.

Daarnaast is er altijd nog ruimte om nieuwe functies aan te dragen waarvan u van mening bent dat deze een toevoeging zijn voor de applicatie. Laat hiervoor simpelweg een bericht achter via de contactpagina of stuur een bericht naar .

Interesse?

Laat dan je gegevens achter op de demo-aanvraagpagina en ontvang geheel vrijblijvend een demo-acount van 60 dagen waarbij de applicatie volledig gebruikt kan worden om te zien of deze in de smaak valt.